BPT Ede

Buurt Preventie Team Ede - Maandereng

Whatsapp groep

Het buurtpreventieteam heeft een whatsapp-groep opgericht voor de wijk Maandereng. De redenen hiervoor zijn diverse.
Helaas heeft het buurtpreventieteam (nog) niet genoeg capaciteit om de gehele week te surveilleren in de wijk (het uitgangspunt is uiteindelijk dat wel te bereiken). Ook op de dagen dat we niet lopen kunnen bewoners van de wijk de hulpdiensten helpen bij verdachte omstandigheden. Zo krijgen we actuele informatie als er iets gaande is. Als we surveilleren kunnen we meteen actie ondernemen.

U loopt dus niet mee met het BPT maar u stelt het team, de hulpdiensten en medebewoners wel in de gelegenheid belangrijke zaken te signaleren en eventueel actie te ondernemen.

Wilt u actief meedoen met de groep, kijk dan hier.

Nog even de voordelige punten op een rij:

  1. Het geeft u een goed gevoel iets te kunnen doen voor uzelf en uw medemens
  2. Het helpt het buurtpreventieteam op sommige momenten gerichter te kijken naar wijkproblematiek tijdens surveillance en daarbuiten
  3. Het helpt de hulpdiensten sneller en directer te handelen bij verdachte situaties.

 

Whatsapp groep BPT Ede Maandereng

Door de komst van buurtpreventieteam Ede – Maandereng is het aantal inbraken aardig teruggenomen, maar dit kan nog beter.

In overleg met Gemeente Ede en de wijkagent is het BPT gestart met een Whatsapp-groep voor de Maandereng om samen met de bewoners de inbraakcijfers nog verder terug te dringen.

Wilt u als bewoner van de Maandereng helpen om de wijk veilig te houden en de inbraakcijfers terug te dringen? Lees eerst de spelregels en meldt je dan aan via onderstaand online aanmeldformulier.

Attachments:
Download this file (SpelregelsWhatsappGroep.pdf)SpelregelsWhatsappGroep.pdf[ ]

Copyright 2019 © Buurtpreventie team Ede - Maandereng. Design Fred Kerkkamp DIGITAL Producties